Για όσους δεν έχουν καλή μνήμη και ξεχνάνε γρήγορα..
Ξεχασμένο πρόσωπο εγώ
κι εσύ βγάλε τη μάσκα σου
την λαμπερή
και δείξε μου τι είσαι.
Είσαι λουλούδι της αυγής
π` ανοίγει όταν χαράζει η μέρα
ή είσαι εκείνη π` αγνοεί
όποιον την αγαπάει.
Βγάλε τη μάσκα σου λοιπόν
και δείξε μου το πρόσωπό σου.
Θέλω να μάθω
γιατί είμαι ένα ξεχασμένο πρόσωπο που θα θελε να ξέρει.
Σε παρακαλώ...