monajia 02-04-2011 @ 04:29 | Απ' τη παλιά την εποχή
υπήρξαν κάποιοι λαϊκοί
κάποιοι θνητοί ρεμπέτες
που μας διδάξαν στην ζωή
πως πρέπει να' μαστε απλοί
κι όχι ψευτοβεντέτες
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...........
ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ,,,,,,,,,,,,,,,,,
::hug.:: ::hug.:: ::hug.:: | |