Γρήγορα πέρασε ο χρόνος…..
Θαρρείς κυλούσε γύρω μας ….
ανεπαισθήτως…..
Εμείς...
απορροφημένοι διαρκώς ….
με τις ενασχολήσεις….
ενός … συνήθους βίου….
Δόλιος αυτός…
άχρωμος….
άοσμος….
άυλος….
Μας επροσπέρασε….
σεβόμενος ....
παρ΄ ελπίδα...
την ρετρό….
ευτυχία μας….
σεβόμενος ....
παρ΄ ελπίδα...
την ρετρό….
ευτυχία μας…...όχι πάντα ,άλλοτε ο χρόνος μας επιτίθεται ....πολύ ωραίο φιλαράκι!!!!!!!!!!! ::hug.:: ::theos.::