ptoumassis 21-04-2011 @ 15:31 | Συμφωνώ. Τότε νόμιζα ότι είναι πολλοί μικροί θάνατοι κάθε μέρα, όταν την έβλεπα να περνά έξω απ' το μαγαζί μου, δίχως να μού μιλάει...
Τώρα εγώ βρήκα μιαν άλλη, κι εκείνη πολλούς. Εγώ είμαι ακόμα με την άλλη κι εκείνη μόνη...
Παναγιώτης Τουμάσης | |