Ο Αγαπημένο Μας Γιάννης Σ. Θεοδωράκης (Στιχουργός , Ποιητής , Μαντιναδολόγος ) ο άνθρωπος
που καταθέτη ψυχή και συναισθήματα σε κάθε στίχο του.
Στο ενεργητικό του πολλές δισκογραφίες και τρία βιβλία που μας έχουν μαγέψει.
Το πρώτο με τίτλο Για Σένα το δεύτερο με τίτλο Βαθιά Σημάδια και το τρίτο με τίτλο Ο Άγγελος μου.