[font=Georgia][color=black] Κάτι παπούτσια
Χωρίς ανθρώπους μέσα τους
Βγήκαν για να διαμαρτυρηθούν στους δρόμους
Λιώνοντας τις σόλες τους με αυτοθυσία
Μα μην έχοντας στόμα κανείς δεν έδωσε σημασία
Έτσι κρεμάστηκαν απ΄τα κορδόνια τους
Γεμίζοντας τα δέντρα στις πλατείες
Οι άνθρωποι αγόρασαν καινούργια…… [/color][/font]
Δεν διαφέρουν τα παπούτσια σου απο τους αναλώσιμους ανθρώπους της σημερινής (κυρίως) κοινωνίας! Αν στόχευσα σωστά στις σκέψεις σου φίλε Ηρακλή σου αφήνω τον απεριόριστο θαυμασμό μου για την πλοκή των ποιητικών σκεψεών σου!
Μια ελπίδα μένει: Τα παπούτσια τραγουδούν ακόμα!
::up.:: ::up.:: ::up.::