Να σου πω, που πάνε όταν παθαίνουν οι αλήτες…
Αφού ρωτάς !
Σε ένα μπαρ πάνω στα σύννεφα και πίνουν με τον Έλβις μπύρες!
Σκουντώντας ο ένας τον άλλο με αγάπη λένε ιστορίες που δεν θες να ξέρεις .
Ιστορίες γεμάτες έρωτα, πάθος και ζωή !
Ελεύθεροι απ όλα…
Και η ψυχή τους δεν έχασε ποτέ τη πυξίδα…
Μόνοι τους τη κλότσησαν!
Έτσι κι αλλιώς δεν τους πήγαινε και πουθενά !
Απόψε ο κόσμος είναι στο Σύνταγμα κι εγώ είπα στο γιό μου ποιος ήταν ο Τσε …