irinikos 10-06-2011 @ 04:18 | αρκούσε μια στιγμή κι οχρόνος πάγωσε.....
Με αφορμή την παραπάνω παράγραφο σου παρεθέτω έναν δικό μου στίχο....
Στιγμές ψυχής, λόγια σιωπής, σαν σε μαγεία…
τον χρόνο εκβιάζουν να σταθεί στου πόθου την επιμονή…
χωρίς λαγνεία… ::xmas.:: | |