Σ'ευχαριστώ που μ'αγάπησες,
σ'ευχαριστώ που έκλαψες για μένα,
σ'ευχαριστώ που μου χάρισες τα φιλιά σου,
σ'ευχαριστώ που με κράταγες ώρες ατέλειωτες
στην αγκαλιά σου,
σ'ευχαριστώ που πόνεσες για μένα,
σ'ε υ χ α ρ ι σ τ ώ,
παρ'όλο που όλα αυτά ανήκουν
στα όνειρά μου!