Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132741 Τραγούδια, 271229 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Δεν θα σου ανήκω
Στων «σ’ αγαπώ σου» την καλύβα
θα ξαναμείνω πάλι απ’ έξω….
χρόνια ανοχύρωτος στον λίβα
είπα: «μονάχος, δεν θ’ αντέξω»
Μες στης νυχτιάς το μεσοφόρι
αρίθμησα τα θύματά σου,
σ’ ενός πελάγου το ανηφόρι
είχες κρυμμένα τ’ άρματά σου
Ίσως δεν ξέρεις να σμιλεύεις….
αγάπες, λέω νέτα-σκέτα,
και κάθε λίγο τις φονεύεις
με των «Αντίο» τα στιλέτα……
Στων «σ’ αγαπώ σου» το κονάκι
που με είδαν πεινασμένο λύκο
τα όνειρά μου γίναν ράκη,
που είπες: «Ποτέ δεν θα σου ανήκω!!!!»
1.08.2010
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
8
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Αταξινόμητα
Ομάδα
Αταξινόμητα
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
ivikos
©
24-06-2011 @ 16:21
ΔΡΑΚΟΥ ΛΟΓΙΑ
24-06-2011 @ 17:23
«Ποτέ δεν θα σου ανήκω!!!!»
γραφεις- γραφεις- γραφεις !!!
P.a.v.l.o.s
24-06-2011 @ 17:25
::up.::
Πολύ ωραίο!
::theos.::
sharon
25-06-2011 @ 00:08
http://www.youtube.com/watch?v=i5ouIBx-Xf0&feature=related
Στων «σ’ αγαπώ σου» την καλύβα
θα ξαναμείνω πάλι απ’ έξω….
χρόνια ανοχύρωτος στον λίβα
είπα: «μονάχος, δεν θ’ αντέξω»
Και ; νύχτωσε η σκέψη !
Εξαιρετικό ........καλημέρα ........
monajia
25-06-2011 @ 00:20
Ίσως δεν ξέρεις να σμιλεύεις….
αγάπες, λέω νέτα-σκέτα,
και κάθε λίγο τις φονεύεις
με των «Αντίο» τα στιλέτα……
ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΓΡΑΦΗ.........
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
Sofitsa
25-06-2011 @ 01:28
Ωραιότατο!
pantelidis
25-06-2011 @ 11:42
.
Πολύ καλό !!!!!!!!!!
::up.:: ::theos.:: ::up.::
Καλησπέρα !
sharon
25-06-2011 @ 16:13
http://hopedies.pblogs.gr/2008/10/lykos-shmainei-fws.html
Στων «σ’ αγαπώ σου» το κονάκι
που με είδαν πεινασμένο λύκο
'' Έτσι κάνει το αγρίμι όταν αγαπά ''
Καλό ξημέρωμα Θανάση
sharon
25-06-2011 @ 16:16
http://4.bp.blogspot.com/_Od22EB5_7E0/TTA5BGp9xBI/AAAAAAAABR8/qiGf84XvXrM/s1600/lykos.jpg
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 14%