"Κι ας λένε πως σε τούτη τη ζωή μόνοι ερχόμαστε και φεύγουμε πιο μόνοι"
Όποτε περιμένω κάποιον
τον "κάποιο"
να με σώσει,
όποτε βρίσκω κάποιον να ακολουθήσω,
τοτε θυμάμαι εσένα
που περπατούσαμε μαζί
ή χώρια
και δεν μπορούσε ο ένας να ακολουθήσει τον άλλο.
Τώρα ξέρω πως δεν πρέπει να περιμένω
κανένα ¨κάποιο" να με σώσει.
Κι άλλοι ακούω λένε
ο καθένας είναι Μεσίας του εαυτού του.
Θα κάνω φίλο τον εαυτό μου
και θα τον ακολουθήσω
Θέλω να τον ακούσω και να τον (ξανα)εμπιστευτώ.