καλησπέρα στα φιλαράκια μου και καλή καλή εβδομάδα
Καλοκαιρινές βραδιές
μου θυμίζου βραδιές....σαν και αυτές
που ο έρωτας ....γεννιέται και πεθαίνει
σε μια νύχτα δύο φορές
καλοκαιρινές βραδιές
νύχτες θερμές...που ο έρωτας μεθά
και μέχρι νάρθει το πρωί...όλα τα ξεχνα