Το τζάμι απόψε μου χτυπάς
Και πονηρά χαμογελάς
Μου κλίνεις και το μάτι
Μωρό θέλεις κρεβάτι
Μου κλίνεις και το μάτι
Μωρό μου είσαι φευγάτη
Μα κάποια άλλη σου πήρε τη σειρά
Με κόλπα αλλιώτικα και καθαρά μυαλά
Κι αν ψάχνεις αποδείξεις
Το σύρτη κι αν τραβήξεις
Μωρό δεν θα με βρεις
Μωρό θα τρελαθείς
Κι αν ψάχνεις αποδείξεις
Το σύρτη κι αν τραβήξεις
Μωρό δεν θα με βρεις
Μωρό θα τρελαθείς
Τα άλμπουμ ψάχνεις και κοιτάς
Στης αναμνήσεις σου σκορπάς
Μοιρολογώντας συζητάς
Τα δικαιώματα ζητάς