Βρήκες τη στιγμή
Τη πιο μεγάλη ώρα
Και μου λες «εσύ
μόνος σου προχώρα»
Μα όπου κι αν βρεθώ
Εσύ να το θυμάσαι
με τη δική μου τη καρδιά
πως «ένα» πάντα θα ‘σαι την καλησπερα μου Γιαννη! εξαιρετικο! ::yes.:: ::yes.:: ::yes.::
Τη πιο μεγάλη ώρα
Και μου λες «εσύ
μόνος σου προχώρα»....είναι στιγμές που μας διαλύουν αλλά αντέχουμε......έξοχο Γιάννη!!!!!!!!!!!!!!! ::smile.:: ::theos.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο