Τα χείλη σου μιά πυρκαγιά
γλυκά όταν με φιλάνε
πληγή ανοίγουν στη καρδιά
άδικα .....όταν μιλάνε.
Θα σου φωνάζω σ᾽ αγαπώ
έως ότου εγώ πεθάνω
για μιά φορά θα ξανἀ πώ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ και τη ζωή μου χάνω!! την καλημερα μου!!! υπεροχο! ::yes.:: ::yes.:: ::yes.::