monajia 30-10-2011 @ 11:19 | Οι ζοφερές μέρες έμειναν πίσω
Έχω έναν άγγελο thats που πρόστιμο
και είμαι τιμόνι ο τροχός της τύχης
η ζωή είναι ένα παιχνίδι παικτών
και πήρα ένα ζευγάρι των έξι και κέρδισε τον αγώνα
Θα ήθελα να χαθούν, χωρίς να σας
και τώρα θ επέζησε
i κρατήστε τα χέρια σας
και ξέρω την αλήθεια
η ζωή είναι κενή χωρίς σας
και γι 'αυτό τον έπαινο του στιγμές
Σ 'αγαπώ τόσο πολύ
Ξέρω ότι δεν υπάρχει όριο
η καρδιά μου είναι σαν ένας ήλιος
καύση τους ανέμους του αύριο
Είστε αυτό που έχω ΜΕΝΤ για την κάλυψη
στη διάρκεια της ζωής μου
πριγκίπισσα μου
τη ζωή μου ψυχή μου
και τώρα είμαι και πάλι ολόκληρο το
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ....................
::hug.:: ::hug.:: ::hug.:: | |