Σωτήρης Τσιλ 02-11-2011 @ 02:02 | Ορισμένοι Εφιάλτες, ντυμένοι με προβιές και αθώα προσωπεία, στα στοτάδια των υπονόμων, φαίνεται πως σχεδίαζαν από χρόνια πολλά πίσω, τις ύπουλες συνθήκες να φθάσουμε εδώ που φτάσαμε.
Μας έλεγαν αφελείς, συνομωσιολόγους, φαντασιόπληκτους, ΔονΚιχώτες.
Όμως ποιά είναι η πραγματικότητα και η προοπτική, άν δεν αντιδράσουμε;
Μισθοί πείνας, συντάξεις φριχτές, τεράστια ανεργία, ο ανθός της χώρας σε Μετανάστευση, αλλοίωση του πληθυσμού, αργό σβύσιμο της γλώσσας και της ιστορίας, αρπαγή του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, των άλλων πολύτιμων ορυκτών, του ήλιου, του νερού, του αέρα.
Ας δούμε καθαρά, χωρίς αγγυλώσεις. Δεν γίνονται τυχαία όλα αυτά. Δεν είναι μέρος της φυσικής εξέλιξης. Τότε τι μπορεί να είναι; Είναι πια προφανές : Πολύχρονη σχεδίαση προφανώς από παλιά, με σκοπό το σβύσιμο της χώρας από το ζωντανό χάρτη. Και εμείς τι κάνουμε; Να μείνουμε ξυπνητοί και να φωτίζουμε ξυπνώντας και τους άλλους. Και ύστερα να διαλέξουμε τους δοκιμασμένους άριστους, να γίνουν κυβερνήτες σε αληθινή Δημοκρατία. Μόνον αυτά που φαντάζουν ουτοπίες, μπορεί να μας σώσουν.
| |