Σωτήρης Τσιλ 06-11-2011 @ 06:40 | Από φίλο έλαβα το παρακάτω "πικάντικο", για να μην το χαρακτηρίσω διαφορετικά:
Θεμα: Πώς να γίνετε εκατομμυριούχοι σε δυο μέρες..
Ας υποθέσουμε ότι κάποιο σημαίνον πρόσωπο αμολάει μια μπαρούφα και τρομάζει το σύμπαν. Ειδικά δε τα χρηματιστήρια που έχουν και λεπτεπίλεπτα νεύρα. Στον πανικό τους αρχίζουν και πουλάνε, πουλάνε, πουλάνε. Και οι μετοχές αρχίζουν να πέφτουν, να πέφτουν, να πέφτουν. Έρχονται τότε στο μιλητό, κάποια καλά παιδιά και αγοράζουν, αγοράζουν, αγοράζουν.
Μετά από κανά δυο μέρες, το σημαίνον πρόσωπο πετάει μια δεύτερη μπαρούφα, ότι η πρώτη μπαρούφα ήτανε πλάκα. Τα χρηματιστήρια με το ευαίσθητο νευρικό σύστημα αντιδρούνε, όπως θα έπρεπε θετικά και αρχίζουν ν' ανεβαίνουν, ν' ανεβαίνουν, ν' ανεβαίνουν.
Και τότε έρχονται πάλι τα καλά παιδιά και πουλάνε, πουλάνε, πουλάνε.
Και, όπως είναι φυσικό, κερδίζουν, κερδίζουν, κερδίζουν.
Και μετά, κάθονται και τα μοιράζονται. Εύκολα και παστρικά...
| |