Σαν στεκεσαι και κοιτας ανωτερες σκεψεις
ολες οι μελλοντικες πραξεις σου ταυτοχρονα φυλακιζονται
με τον τωρινο τον νομο
Οι καταφρονημενες ιδεες με γεμιση απο φρεσκες μπουρδες
πουλανε , αυτες αγοραζονται πια.
-Σοβαρα; Παιρνουμε τα ευτελη
ολα και τα πεταμε στον αδειο μας τον τενεκε
Μοναχα ενας Σκυλάς αντιστεκεται πειρατικα
στα ραδιοφωνακια της Λαικης που στυβουν αριθμους
...
"Οτι γελουσες γευεσαι
κι οτι πουλας ορεγεσαι
Αμαν αμαν..."