monajia 29-11-2011 @ 06:36 | κι εγιναν ολα ξενα
και δεν υπαρχει τιποτα
να μου θυμιζει εσενα
να λεω σ αγαπω
αν και με αδικησες
θα εχω παλι δυνατα
μια αγκαλια γεματη
να σε γεμισω με φιλια
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ..................
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ..............
::theos.:: ::theos.:: ::theos.:: | |