monajia 07-12-2011 @ 08:03 | Αφιερώστε τις στον εαυτό σας , στους φίλους που δεν βρίσκονται μέσα σε έναν υπολογιστή, στους φίλους που ήδη έχετε ή στους φίλους που μπορείτε να γνωρίσετε στην κανονική ζωή , στον πραγματικό και όχι ψηφιακό κόσμο!
ΣΩΣΤΑ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ,,,,,,,,,,,,,,,,
::hug.:: ::hug.:: ::hug.:: | |