Στον καθε ένα και στη κάθε μιά απο εσας , στέλνω την ::love.:: μου
μια ζεστή ::hug.:: κι ένα ::kiss.:: που με διαβάσατε , σχολιάσατε και μου χαρίσατε τραγούδι !!! Τιμή μου στιχοφιλαράκια μου !!!
Ακόμη και όσοι απλά διαβάζουν και πάνε στην παρακάτω γειτονιά .....