heardline 14-12-2011 @ 21:23 | Καλό!!!!!!!!!!! αλλά δύσκολη εποχή φίλε Χρήστο, εγώ δε βλέπω φωε στο τούνελ και δύναμη αντίστασης, κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Ευρ. Ένωσης, όμως η μυρωδιά δεν έχει φτάσει ακόμη. Συνήθως δε όταν φτάνει η μυρωδιά, έχει ταυτόχρονα γίνει και το φαγητό, όπότε το τρως ή το πετάς, αν δεν σου αρέσει. Για να δούμε τι θα γενεί με το νέο αυτό φαγητό, δεν ξέρω αλήθεια, δεν ξέρω, την αντίδρασή μας, αλλά και των εταίρων μας(?????). Όλα είναι ένας λογαριασμός και ο ξενοδόχος καρπούται το αντίτιμον, ως λέγεται.
Ας ευχηθούμε κάτι να ξεσπάσει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και να πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.
Καλό βράδυ !!!!!!!!!!!!! | |