monajia 22-12-2011 @ 22:11 | ησυχασμένος θέλω να΄είμαι.
δεν θά χαρίσω τίποτα
τριαντάφυλλα κόκκινα
θά είναι τά λάφυρά μου.
Κι αρίθμησα τους κήπους
τού ουρανού μου.
ΥΠΕΡΟΧΟ.,,,,,,,,,,,,,ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΓΓΕΛΕ,,,,,,,,,,,,,,,
::theos.:: ::theos.:: ::theos.:: | |