monajia 30-12-2011 @ 08:52 | και δεν με ρωτησες
πως περασα τις νυχτες δεν με ρωτησες;
τις μοναξιας τον υπνο μου δεν ρωτησες
πως περασα τα βραδυα
στα ονειρα τα μαυρα
του ερωτα τα χαδια
ποιος εδωσε να παρω
δεν με ρωτησες
δεν με ρωτησες
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.................
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,,,,,,,ΥΓΕΙΑ,,,ΑΓΑΠΗ,,ΕΥΤΥΧΙΑ....
::xmas.:: ::xmas.:: ::xmas.:: | |