ΚΑΛΗΥΣΠΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ...............ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.............ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.............
::yes.:: ::yes.:: ::hug.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο