monajia 16-01-2012 @ 11:37 | Σπανίζουν
οι άνθρωποι
πραγματικά
σπανίζουν
Μα πως ...;
Aφού
απ' τα άγρια
θηρία
δεν ξεχωρίζουν!
Και καλά
αυτά
ζούνε
απομονωμένα
και
φοβισμένα ...
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ,,,,,,,,,,,,
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..
::love.:: ::love.:: ::love.:: | |