monajia 25-01-2012 @ 10:38 | Μες στη παγωνιά………..
Χάνω τη καρδιά ………
Ζωντανή να τη κρατήσω
Προσπαθώ ….μα εκείνη τρέμει … έλα πίσω
Χάνω τη καρδιά…………
Γύρω ερημιά…………..
Είναι η σιωπή σου που σκοτώνει
Τη ζωή μου λίγο – λίγο ….και τελειώνει………
Χάνω τη καρδιά……………..
ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
::hug.:: ::hug.:: ::hug.:: | |