monajia 01-02-2012 @ 14:03 | Πάλι θα γίνουν οι αναμνήσεις το φορτίο
Στους ώμους που σηκώνω εγώ για δύο
Δε σκέφτηκες που έβαλες στ’ όνειρο φωτιά ……….
Πάλι θα ψάξω για να βρω κάποια αιτία
Στο «τίποτα» εγώ ………χωρίς ουσία……
Στα χέρια μου σπασμένη από σένα η καρδιά ………
ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ,,,,,,,,,,,,,,,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ,,,,,,,,,,
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.....
::theos.:: ::theos.:: ::theos.:: | |