monajia 03-02-2012 @ 13:46 | Εννιά στα δέκα όνειρά μου βρίσκομαι εκεί
στον Κάτω Θόλο της ψυχής μου.
Και βλέπω πέρασε ο καιρός
και γω βιβλίο δεν έχω ανοίξει.
Όμως λυτρώνομαι στη σκέψη
ότι είμαι πτυχιούχος τής Παντείου.
ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ,,,,,,,,,,,,,,,,,
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ........................
::theos.:: ::theos.:: ::theos.:: | |