comfortably numb 19-02-2012 @ 21:55 | Δεν ξερω γιατι..σε ολες τις στροφες εκτος απο την τελευταια μου ερχονταν μυρωδιες!Για την τελευταια στροφη επετρεψε μου να πω την αποψη μου.Νομιζω παντα την γευονται ολοι την αγαπη,απλα για καποιους ειναι πολυ εντονη και αντι να την αγκαλιασουν προτιμουν να την ξερασουν.
Το σχολιο με αυτα που περιεχει μαλλον χαλαει το δημιουργημα,δεν θα πω αλλα!Σε νιωθω απλα!Ομορφο! ::yes.:: | |