Κερνά η αγάπη σήμερα σπιτίσιο κοκκινέλι
υψὠστε τα ποτήρια σας τσουγκρίστε στην υγειά της
ο έρωτας απόψε γυάλισε τα φλογερά του βέλη
ντύθηκε η πλάση" κόκκινη" και πώς της πάει με γειά της.
Γίνονται οι ψίθυροι της καρδιάς ερωτικά τραγούδια
το σ᾽ αγαπὠ για σήμερα έγινε "οικοδεσπότης"
οι ανθοδέσμες στόλισμα με κόκκινα λουλούδια
και κάθε γής αρσενικό ξάφνου το παίζει ιππότης.
Οι κάρτες με χίλιες δυό ευχές φωτιά έχουνε πάρει
ο ταχυδρόμος στο email τά᾽ χει τελείως "παίξει"
η αγάπη με τον έρωτα τα πίνουν στο πατάρι
τ᾽ αγίου Βαλεντίνου σήμερα άντε και όποιος αντέξει.
***
Με κόκκινα ροδοπέταλα το στρώμα μας στρωμένο
δείπνο και το πιό ακριβό κρασί απόψε θα σερβίρω
μπροστά στ᾽ αναμμένο τζάκι μας εγώ σε περιμένω
να σου φωνάξω Σ' ΑΓΑΠΩ στον ώμο σου να γείρω.
Με κόκκινα ροδοπέταλα το στρώμα μας στρωμένο
δείπνο και το πιό ακριβό κρασί απόψε θα σερβίρω
μπροστά στ᾽ αναμμένο τζάκι μας εγώ σε περιμένω
να σου φωνάξω Σ' ΑΓΑΠΩ στον ώμο σου να γείρω.