Ολο μιλω κι ολο δεν κανω, απραγος γεννηθηκα και ποητης στο τελος ας πεθανω
Βάλε το τραγούδι άλλη μια φορά
ταξίδεψέ με πίσω μια στιγμή μονάχα.
Τα χρόνια στέκονται, όλο μίσος
άτακτα σαν παιδιά.
Μόνοι, μέσα στις νότες προσπερνούμε
και μένουμε αθάνατοι.
ο κόσμος παγώνει.
Ξεχνούμε.
Τριγυρνώ και σε ψάχνω σε κάτι τραγούδια παλιά,
αμαρτία μου.
Έλα, μην αργείς
το χθες περιμένει.