|
monajia 17-02-2012 @ 20:30 | http://www.youtube.com/watch?v=MibSr3DYie4
| | monajia 17-02-2012 @ 20:34 | ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.............
::theos.:: ::theos.:: ::theos.:: | | φλοισβος 17-02-2012 @ 20:38 | Πάρα πολύ δυνατό!!!!
::rock.:: ::rock.:: ::rock.:: | | Σωτήρης Τσιλ 17-02-2012 @ 22:10 | "ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ
ΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΕΙΔΩΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ"
Πολύ δυνατό.
Μεσούντος του 3ου Παγκόσμιου ΟικονομικοΠολιτικοΚοινωνικού Πολέμου και της καλυμμένης κατοχής, με τους κατακτητές και τους λογής τσολάκογλου, ο μουδιασμένος λαός αρχίζει να αντιδρά. Οι απανταχού της γης φιλέλληνες, θα υψώσουν το Σαββατοκύριακο τη φωνή τους.
Ζούμε ιστορικές στιγμές. Ακόμα και σε μαύρες σελίδες της πρόσφατης ιστορίας του τόπου, έγιναν και πράγματα , που αξίζει τον κόπο να τα επιλέξουμε. Είναι σαν τριαντάφυλλα, πνιγμένα στα αγριόχορτα και τις βατσινιές. Αποφεύγοντας τα αγκάθια, να κρατούμε το άρωμα του τριαντάφυλλου.
Φυσικά ορισμένοι επικεντρώνονται πάντα στα αγκάθια, ακυρώνοντας το άρωμα. Έτσι πάντα υπάρχουν οι κακόβουλοι και αυτοί που στη θέση του μυαλού έχουν μια κασσέτα.
Από φίλο έλαβα το παρακάτω:
Η Περήφανη Ελλάδα ......ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ
Η ιστορία έχει ως εξής: το 1936, η Ελλάδα του φασίστα Ιωάννη Μεταξά, αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει με τη βελγική τράπεζα Societe Commerciale de Belgique.
Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο του Διεθνούς δικαίου, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις. Η Ελλάδα απάντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του Λαού και της χώρας!
Στο υπόμνημά της, η Ελληνική κυβέρνηση έλεγε:"Η Κυβέρνηση της Ελλάδος, ανήσυχη για τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού και για τη διοίκηση, την οικονομική ζωή, την κατάσταση της υγείας και την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας, δεν θα μπορούσε να προβεί σε άλλη επιλογή. Όποια κυβέρνηση κι αν ήταν στην θέση της, θα έκανε το ίδιο" (Yearbook of the International Law Commission, 1980,v.l.,sel.25).
Το επιστέγασμα ήρθε με το υπόμνημα που κατέθεσε στο Διεθνές Δικαστήριο ο νομικός εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβέρνησης το 1938, όπου τόνισε τα αυτονόητα: Ενίοτε μπορεί να υπάρξει μια έκτακτη κατάσταση "η οποία κάνει αδύνατο για τις Κυβερνήσεις να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους δανειστές και προς τον Λαό τους. Οι πόροι της χώρας είναι ανεπαρκείς για να εκπληρώσουν και τις δύο υποχρεώσεις ταυτόχρονα. Είναι αδύνατον να πληρώσει μια Κυβέρνηση το χρέος και την ίδια στιγμή να παρασχεθεί στον λαό η κατάλληλη διοίκηση και οι εγγυημένες συνθήκες για την ηθική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη. Πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα δύο. Και φυσικά, το καθήκον του Κράτους να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία των βασικών δημοσίων υπηρεσιών, ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ έναντι της πληρωμής των χρεών της. Από κανένα κράτος δεν απαιτείται να εκπληρώσει, μερικά ή ολικά, τις χρηματικές του υποχρεώσεις, αν αυτό ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών του κι έχει σαν αποτέλεσμα την αποδιοργάνωση της διοίκησης της χώρας (σας θυμίζει κάτι;). Στην περίπτωση που η αποπληρωμή των χρεών θέτει σε κίνδυνο την οικονομική ζωή και τη διοίκηση, η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να διακόψει ή και να μειώσει την εξυπηρέτηση του χρέους!
Με αυτά τα επιχειρήματα λοιπόν, το Διεθνές δικαστήριο δικαίωσε την Ελλάδα, δημιουργώντας νομικό προηγούμενο, στο οποίο μάλιστα το 2003 στηρίχθηκε η Αργεντινή και ο αείμνηστος πρόεδρος της, Νέστωρ Κίχνερ, ο οποίος επέλεξε να διαγράψει μονομερώς το μεγαλύτερο μέρος του δημοσίου χρέους της χώρα του, αντί να την υποδουλώσει στο ΔΝΤ!
Χωρίς λόγια...
Eπειδή τους αρέσει να λένε, ότι λέμε ψέματα, ότι δεν υπάρχουν αυτά και ότι είναι κακόβουλες φήμες, κλπ, κλπ,κλπ, σας στέλνω και το βιβλίο που το λέει αυτό και το επίσημο λίνκ στο site του Διεθνούς Δικαστηρίου (Τόμος 2, Μέρος 1), για να το κατεβάσουν οι άπιστοι θωμάδες. Έχει ενδιαφέρον όλο το κομμάτι από το δεύτερο μισό της σελίδας 24, που λέει για την Βουλγαρία, μέχρι και την 27+, αν πάλι θέλετε να διαβάσετε μόνο την αναφορά που λέει παρακάτω, διαβάστε το δεξί μισό της σελίδας 25, (στο τέλος του αριστερού μέρους στη σελίδα 26, ο δικηγόρος των Βέλγων, συμφώνησε ότι οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν γίνεται να πληρώσει η Ελλάδα, και αν και το χρέος αν και δεν παραγράφεται, παγώνει). Τελικά όπως οι ασθενείς αναγκάζονται και γίνονται γιατροί, μπας και την γλυτώσουν, έτσι κ εμείς θα γίνουμε δικηγόροι διεθνούς δικαίου ...
| | |
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
|
|
|