Καλημέρα! Απόψε (όπως και τις προηγούμενες ημέρες), μόλις πέσει το σούρουπο και προβάλλουν τα άστρα στο ουράνιο στερέωμα, μπορείτε να δείτε τον Δία και την Αφροδίτη… σε μια πολύ όμορφη χορογραφία! Είναι υπέροχο το θέαμα και είμαι βέβαιος ότι θα σας χαρίσει εμπνεύσεις…