Μέχρι στις εκλογές, έχουμε πολλά ν' ακούσουμε!
Ψέμματα-εκβιασμούς-διλήμματα-λάσπες και πολλά άλλα.
Χρειαζόμαστε φίλτρο για να καθαρίζουμε, ότι θα ακούσουμε κι ότι θα δούμε!
Την καλησπέρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο