το μόνο θεό που γνωρίζω είναι της αγάπης με την ευρύτερη έννοια...όλα τα άλλα τα ανέλαβαν οι δεσμοί (φυσική)
δεν κατοικεί στη πάτμο ούτε αποκαλύπτεται από τον ιωάννη...
το ποίημα είναι του γερμανού;
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_1_04/11/2008_290711
------------------
εξαιρετικά επιτυχημένη η επιλογή σου για τη σημερινή μέρα...γνωστός φιλέλλην ο ποιητής...και δεν χαριζόταν στους συμπατριώτες του...
---------------------------
Κι όσο περισσότερο αθέατο κάτι
τόσο φανερώνεται ξένο..........................γιατί ο άνθρωπος, δυστυχώς, πάντα ζητάει απτές αποδείξεις.....για να πιστέψει ή για να ακυρώσει...
!!!!!!