ονειρεύομαι ένα γήπεδο ποδοσφαίρου
χωρίς 10 μέτρα όρθιο σύρμα
με θεατές κάθε ηλικίας
να παίζεται μέσα ωραίο και δίκαιο ποδόσφαιρο
να δοθεί στον κόσμο επιτέλους η χαρά και
η συγκίνηση που μπορεί να προσφέρει
ένα ωραίο αθλητικό θέαμα που δεν θα προσβάλει και δεν θα εξοργίζει τα μάτια κανενός
αυτό ...
υ.γ.ευχαριστώ για το θέαμα Βασίλη (γκολάρες) , παιχταράς ο Gerrard