διάλεξες της απομόνωσης το κάστρο
έμεινε η θέληση ορφανή, η αγάπη χήρα
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.
ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αποστάσεις ; δεν με εμποδίζει να σου στείλω τις ευχές μου
απ την όμορφη Θεσσαλονίκη μου ..
Εύχομαι με όλα τα χρώματα της άνοιξης χαρούμενο με υγεία
………..ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ……..
::love.:: ::love.:: ::love.:: την αγάπη μου !