ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΔΑΞΟΥΝ.ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΟΥΣΤΩ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΕ ΜΕΝΑ????????????????
Α!!!!ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑ Χ ΑΧ ΑΧ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΓΑ ΕΓΩ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!