Έφυγες απ'την ζωή
σαν ζε'ι'μπεκιά που κόπηκε στην μέση
ποιο τραγούδι σου να διαλέξω
πιο πολύ για να πονέσω...
Εγώ είχα διαλέξει
από πολύ μικρή
οταν τ ακουγα δεκαδες εικονες γυριζαν στο μυαλο μου
μ επικεντρο τον Ελληνα τον κατατρεγμενο το γκρινιάρη
αυτόν που πληρωνε με αιμα τα λαθη εκεινων που κυβερνουσαν
κι εξακολουθει να τα πληρώνει..........παντιοτρόπως