ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ-ΕΥΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να είχα μόνο μια στιγμη
Να φανερωσω την αλήθεια μου γυμνή !!!!!!!!~~~~~~~~ ΣΤΙΓΜΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ''ΔΙΚΗ ΣΑΣ'' ΣΤΙΓΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να γίνει η μέρα μας νύχτα
Και να μπλεχτουμε ο ένας του αλλονου τα δίχτυα
Να 'μαστε εμείς συνεχώς μαζί
Μόνο εγώ, εσυ κι η δικιά μας στιγμή
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!