Το δάκρυ μου ροδόνερο
να αγγίζει το κορμί σου
και να κυλά απτην κορφή
στν άκρη της ψυχής σου
και αν δεις αέρας να φυσά
και κάνει το να φύγει
ρίξε ένα δάκρυ στης καρδιάς
το άδειο μετερίζι
Το κλάμα μου απλό νερό
μπροστά στα κρύσταλά σου
που χύνονται απτα μάτια σου
σαν ζεις τν έρωτά σου
τα δάκρυά σου αγιασμός
λαφρώνουν την ψυχή μου
μα όσο και αν με βρέχουνε
δεν είσαι πια δική μου
και αν δε μπορώ να είμαι πια
ο φάρος στη ζωή σου
τα δακρυσμένα μάτια μου
σύννεφα στη βροχή σου
Το κλάμα μου απλό νερό
μπροστά στα κρύσταλά σου
που χύνονται απτα μάτια σου
σαν ζεις τν έρωτά σου