Έβαλα ένα ποτήρι κρασί απόψε
Θα θελα να ναι το κρασί της λησμονιάς
Να το πιω και να σε ξεχάσω
σαν τον λωτό των λωτοφάγων
πίνοντάς το λέει....
να μην σε θυμάμαι πια
Θέλω κι έναν έρωτα αλήτη
να μου κλέψει την καρδιά
να με παρει και να φύγουμε μακρυα
απ την δική σου κρυα κι αφιλόξενη καρδιά
Θέλω να βρω μια γωνίτσα στο μυαλό μου
Να σε κλειδώσω εκεί μέσα
Σ ένα μικρό μικρό κουτί
Κι έπειτα να πετάξω το κλειδί
Να ναι αδύνατο να σε βρω
Έρωτα μου βασανιστικέ
Και αβάσταχτε μου καημέ….
Νίκη........
καμιά αγάπη δεν ξεχνιέται...
μερικές φορές ο πόνος είναι γλυκός.
η νοσταλγία αποδεκτή.
κάνε ότι σου πει η καρδιά σου.....
αγαπημένο το ποιηματάκι σου.... ::love.::
ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΑΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΩΝΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ, ΜΕ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ?????????????????????????????
Έβαλα να πιω ένα ποτήρι κρασί απόψε
Θα θελα να ναι το κρασί της λησμονιάς
Να το πιω και να σε ξεχάσω
σαν τον λωτό των λωτοφάγων
πίνοντας το λέει
να μην σε θυμάμαι πια