Σκεφτείτε ό,τι θέλετε
Και πες το με μια καλημέρα
Κι η καλημέρα αυτόματα
Μετατρέπεται και το μεταφέρει
Καλημέρα
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΞΑΙΣΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΕΞΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕ ΤΟΣΟ ΜΑΓΙΚΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::hug.::