Όταν φέυγει ο έναςαπο τους δυο
την θέση του ξέρεις ποιός την παίρνει.....
η μοναξιά..........
πολύ όμορφο το ποηματάκι σου
μιλά γι΄αυτό που έχει γίνει ...
πολυ συχνή πραγματικότητα... ::up.:: ::mad.:: ::up.::
Μου λες πως τίποτα δεν είναι όπως παλιά,
μου λες πως όλα έχουν αλλάξει,
η αγάπη που ένιωθες δεν υπάρχει πια
και ο έρωτας για μένα..σου 'χει περάσει!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::yes.:: ::yes.::