Στη πονεμένη μου καρδιά κλείνω τα αυτιά
Δεν την ακούω που με λυγμούς σε αναζητά
Ήσουνα ένα όνειρο που δεν υπάρχει πια
Ένα ρολόι που με το χρόνο δεν χτυπά
Ώρα με την ώρα
Μέρα με τη μέρα
Χρόνο με το χρόνο
Η μοναξιά μου μεγαλώνει
Μου ανοίγει πληγές και με πονά
Με κόβει σαν μαχαίρι με κερνά φωτιά
Τη πονεμένη μου καρδιά την αγνοώ
Μόνος τώρα στους δρόμους τριγυρνώ
Λείπεις και τα λογικά μου χάνω
Ένα βήμα ακόμα προς το γκρεμό μου κάνω
Ώρα με την ώρα
Μέρα με τη μέρα
Χρόνο με το χρόνο
Η μοναξιά μου μεγαλώνει
Με μόνο ήχο τη σιωπή μου μιλά
Με κόβει σαν μαχαίρι με κερνά φωτιά