Σε μονοπάτια δύσκολα του νου απόψε ταξιδεύω
Δεν ξέρω προς τα πού να πορευτώ, απλά γυρεύω
Σε εκατομμύρια αναμνήσεις ,μια μόνο να βρω
Μια παλιά ανάμνηση που μου είπες Σ’ αγαπώ!!!
Νοσταλγία στο Ζενίθ..
κι εσύ, πάντα, ο Ποιητής
που η κάθε Ιουδήθ
σε κερνά Τιμές Νιοστής..
Είσαι Δύναμη γενναία
που προσκύνησαν λαοί
και εις τον Βωμό, Ωραία,
έθαψαν την Αορτή..
Φλέβα Δυνατή, Μοιραία
που τα πάντα Οξυγώνει..
Καλημέρα Γιάννη.. ΙΔΕΑ
είναι η κάθε σου ¨"Ανεμώνη"..
Κάθε σου Σκέψη Δύναμη..
κι εγώ μπροστά σου ταπεινή..
Κάτι να έχω για να ζω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.όταν έχουμε κάτι να θυμόμαστε ,μπορούμε και ζούμε,είμαστε τυχεροί..όταν δεν έχουμε τίποτα είμαστε δυστυχισμένοι....πολύ ωραίο Γιάννη!!!!!!!!!!!καλησπέρα ::smile.:: ::theos.::