Και μη μιλήσεις !.. Δεν αντέχω
Άλλο τις λέξεις να ρωτώ !
Τώρα που πλάϊ μου σε έχω
Στα μάτια μόνο σου μιλώ...
πολύ γλυκό..... ::love.:: ::love.:: ::love.::
Και μη μιλήσεις !.. Δεν αντέχω
Άλλο τις λέξεις να ρωτώ !
Τώρα που πλάϊ μου σε έχω
Στα μάτια μόνο σου μιλώ...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥ ΜΙΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
::love.:: ::love.:: ::love.::