πες μου για τον βυθό της θαλασσας
την σιωπή του θα ψαξω
στην αγκαλιά του θα κρυφτώ
και όλα θα μου τα ψιθυρίσει
μα πιο πολύ…
πόσο ακόμα σ αγαπώ ...............όμορφο!!!!!!!!!!!!!! ::hug.:: ::hug.::
πες μου και για τον βυθό της θαλασσας
την σιωπή του θα ψαξω
στην αγκαλιά του θα κρυφτώ
και όλα θα μου τα ψιθυρίσει
μα πιο πολύ…
πόσο ακόμα σ αγαπώ
!!!!! ::theos.::
ΕΓΩ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::love.:: ::love.:: ::love.::